за пазаруване в ПАГАГАЛЗа по голямо улеснение се постарахме да обобщим всичко в няколко прости правила.
При възникнала ситуация различна от описаната с удоволствие бихме я дискутирали с Вас, като целта ни винаги е първо клиента да е удолетворен.

Правило 1

Всички поръчки се изпълняват и изпращат в рамките на до 5 работни дни. Този диапазон е широк, тъй като е зависим от натораването ни в в момента на направената от Вас поръчка.
Целта ние винаги възможно най-бързо да приготви и изпратим поръчката. При готови (изработени предварително) продукти - доставката отнема до един работен ден.

Правило 2

Имате право на отказ/връщане на продукта в 14 дневен срок. Разходите по връщането са за ваша сметка, ако всичко е наред с продукта и просто сте размислили относно него преди самото плащане.

Връщането и замяната на закупена стока може да стане в срок от 14 дни след получаване на пратката при спазени следните условия:

-Запазена оригинална опаковка, както и опаковъчна хартия вътре в опаковката, служеща за предпазване от счупвания и надрасквания (чл. 51, ал. 1, т.7 от ЗЗП)

-Да не е използвана и да няма никакви следи от употреба (например – залепяне за стената)

-Не са налице повреди по опаковката.

-Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

Продуктите, изработвани специално за клиента, както и индивидуалните продукти (всички продукти с индивидуален дизайн) не подължат на връщане и замени, освен в случаите, когато са с дефекти!

Правило 3

Рекламации се приемат само за продукти, показани на нашият сайт. Изработени продукти по ваши размери и снимки не могат да бъдат върнати.
а) Рекламация в случай, когато стоката не отговаря на размерите, формата и описанието в сайта. В този случай ние ще поемем и всички разходи по транспортирането и.
б) Рекламация в следствие на неправилен транспорт, съхранение - това са случаите когато пратката ви е одраскана, счупена, огъната и т.н. - ние ще поемем транспортните разходи и ще въстановим платената от вас сума само при наличие на издаден протокол. Това означава, че въпросните възражения, които имате трябва да бъдат направени пред куриера, доставил ви пратката. Той е длъжен да издаде и въпросният протокол. 
Поради тази причина - ВСИЧКИ НАШИ ПРАТКИ СА С ОПЦИЯ ЗА ПРЕГЛЕД.

Правило 4

Връщане на сумите по рекламации на поръчки се извършват само по банков път в срок от 7 дни, след като сме получили стоката обратно при нас.

Product added to wishlist

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text