ПОРЪЧКА


Изберете картина, като отбележите желаните от вас - ФОРМА, РАЗМЕР И ОСНОВА. На базата на избраните от вас опции ще се определи и цената продукта. Добавете продукта в количката и след това можете да продължите в покупките или да преминете към плащане. При самото плащане имате опция да изберете куриер за доставка, начин на плащане и попълване на данните за доставка.

При самата поръчка имате две опции за пазаруване.

1. С регистриран профил.
Това става след като се регистрирате в платформата ни. Регистрацията на профил Ви дава възможност да пазарувате по-бързо, да запазите различни адреси за доставка, да разглеждате история на поръчките си, да проследявате нови поръчки, да запазвате продукти в списък с желания, оценявате и коментирате продукти, получавате отстъпки и получавате информация за отстъпки и промоции.

2. Да пазарувате като ГОСТ

Дава ви се възможност само да поръчате директно избраните продукти.
ПЛАЩАНЕ


Плащането става по следните начини:
1. Наложен платеж/Пощенски паричен превод - в този случай пратката се заплаща директно на куриера
2. Пей Пал - Ако имате регистрация в PayPal.com, можете да платите директно с него.
3. Кредитна / Дебитна картаДОСТАВКА


Сайта PAGAGAL.COM извършва доставки чрез куриерска фирма СПИДИ АД и е валидна за цялата територия на България. Доставките се извършват в делнични дни от 9:00 до 17:30 часа. Доставки не се извършват в Събота, Неделя и официални почивни дни. За населените места в които има определени дни за доставка, срокът е съобразен с това.

Поръчки заявени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден.

Срок за доставка:

При заплащане на стоката чрез наложен платеж или карта, доставката се извършва от 1 до 4 работни дни след потвърждение на поръчката.

Цена за доставка:

Цените за доставка за индивидуални и се формират при направените опции за размер, форма и основа на сайта. В зависимост от избора ви доставката ще е на стойност от 5 до 10 лв. Като преди финализиране на поръчката, вие ще виждате точната сума за плащане, която се сформира от цената на продукта + доставка.

За поръчки на стойност над 100.00 лв. получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Доставки се извършват до офис на Спиди или до избран адрес на територията на Р. България. Доставка извън страната е възможна само при предварително съгласувана цена на доставката и заплащане на поръчката.

Поръчки, които не са потвърдени по телефон, не се изпращат.

Product added to wishlist

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text