Previous
Next

Обект "Баба Тонка"

АПАРТАМЕНТИ

  “Баба Тонка” се състои от два входа със съответно 40 и 32 апартамента с площ от 40 кв.м. до 400 кв.м. Обслужването е с модерни, безшумни, 8 местни асансьори, със задвижване 1,6 метра в секунда . Апартаментите във “Flavia Garden” са с 1,2,3,4 спални и едностайни студия. Сградата се отличава с това, че предлага големи апартаменти с 3 и 4 спални, които са уникални, не само за к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, а и за целия регион.

  Жилищните площи ще са изградени от висококачествени материали, като апартаментите могат да бъдат получени по БДС или до ключ. Стените и таваните на апартаментите във “Баба Тонка” ще са финно шпакловани и боядисани, с боя в неутрален цвят. До всеки апартамент ще има прекаран природен газ и изграден тръбен път за климатизация. Висококачествена блиндирана врата с многоточково заключване ще се грижи за Вашата сигурност и спокойствие. Просторът в стаите е подсилен от височината на таваните и френските прозорци, с четирисезонен 7-камерен алуминиев профил с прекъснат термомост.

  Няма да пропуснем и факта, че жилищата на нивото на терена и първия етаж разполагат със собствена градина, с красиво аранжирана растителност. За всеки апартамент във “Баба Тонка” са подсигурени по две паркоместа в подземните нива.

  Фасадата на “Баба Тонка” ще бъде изпълнена с иновативна графитна топлоизолация от ново поколение, от експандиран полистерол- 10 см. и облицована с естествен камък. Общите части ще бъдат завършени с гранит и парапети по архитектурен проект.

ЛОКАЦИЯ

“Баба Тонка” е вашето достъпно бижу в един от най-хубавите ни черноморски курорти. Намира се само на:

16 км от летище Варна

9 км Златни пясъци

50 м Супермаркет Лидл

100 м от автобусна спирка на Градски транспорт

8 км от Центъра на гр. Варна